fbpx

Bongo Tour: Най-добрата обиколка на барове в Канкун

Bongo tour, Канкун, Мексико
Bongo tour, Канкун, Мексико

Bongo Tour

Гастрономия и нощен живот, Обиколки на града

  •  Вечерта , продължителност 6,5 часа 

Напитки

  • Напитки

Билет

  • Входни билети

Изходни точки

  • Bongo bar, бул. А. Кукулкан Км. 9.5 Zona Hotelera Cancun QR, 77500, Канкун, Мексико

Крайна точка

  • Същата като начална точка

Bongo Tour е най-добрият и забавен начин да се насладите на нощния живот на Канкун! Тази обиколка ще ви отведе до най-добрите клубове в града за повече от шест часа купон с включени напитки.

Сборният пункт ще бъде в Bongo Bar в 19:00, където ще открием една от най-добрите тераси в града, разположена в Plaza Forum, тук можете да се насладите на уникалната анимация на тази тераса.

Обиколката продължава и следващата спирка е в Congo Bar, където Go-go танцьорите ще накарат всички да танцуват на най-добрата полузатворена тераса с най-добрата музика, танцьори и страхотна атмосфера, от време на време силна експлозия от конфети. Вземете балон и се присъединете към конга линията.

По-късно продължаваме да се забавляваме в Coco Bongo, най-добрият нощен клуб в Канкун, който се откроява сред десетките барове и клубове, които превръщат Канкун в парти столицата на Мексико. Coco Bongo предлага изключителна комбинация от музика със звуци от 70-те и 80-те години. Помислете за денс, транс, хип-хоп и рейв. Пригответе се да видите летящи акробати, конги по баровете, видеоклипове, прожектирани на най-съвременни екрани, групи на живо, диджеи, светлини, специални ефекти, балони, сапунени мехурчета, конфети, стримери и много повече. Гарантираме незабравима нощ в Coco Bongo Cancun.

Има още нещо! На следващия ден с вашата гривна можете да се насладите на Coco Bongo Beach Party с включени 10 напитки, не пропускайте да се забавлявате в най-добрия плажен клуб с изглед към Карибско море.

Bongo tour, Канкун, Мексико
Bongo tour, Канкун, Мексико
Share This Article

Може също да ви хареса...

Последни статии

wpChatIcon