fbpx

4×1: руините на Тулум, руините на Муил, сеноте и 5-то авеню Плая дел Кармен – с обяд

Тулум, Мексико
Екскурзия до Тулум, Мексико

Руините на Тулум, руините на Муил, сеноте и 5-то авеню Плая дел Кармен

Обиколка на града

  •  Пълен ден , 10 часа 

Транспорт

  • Възможност за взимане от хотела.

Напитки

  • Бутилирана вода

Храна

  • Обяд на шведска маса с една напитка; Пакетиран обяд на борда с две бири.

Билет

  • Билети

Оборудване

  • Спасителна жилетка

Други

  • Гид на английски / испански
  • Местни данъци

Изходни точки

Крайна точка

  • Същото като начална точка

Обиколка на Ривиера Мая, където ще откриете пет от нейните най-ценни бижута; Руините на Тулум, руините Муил, посещение на Сеноте и 5-то авеню на Плая дел Кармен – всичко това за един ден от комфорта на вашия хотел.

Турът е идеален за пътешественици изследователи, които обичат природата и историята. Напътствани от професионалист, ще откриете две от най-важните следи от маите на полуострова. Насладете се на свободното време, за да разгледате и да правите снимки в археологическите обекти на Тулум и Муил, да се разходите по пътеките и пътеките на тази древна империя и да бъдете изумени от чудесата, които ви очакват скрити между джунглата и с лице към морето.

Почвата на полуострова е съставена главно от варовик, което улеснява раждането на сенотите с ерозия и с течение на времето. Открийте преминаването на хиляди години в сенота и се насладете на уникален пейзаж, докато се разхлаждате в кристално чистите му води. 

Върнете енергията си на обяд на шведска маса, където можете да се насладите на мексиканска кухня.

Плая дел Кармен е задължителен за посетителите. Запознайте се с петото авеню, сърцето и основната точка на Плая дел Кармен, пешеходна улица, разположена на една пресечка от плажа, където можете да намерите голям брой ресторанти, кафенета, бутици за дрехи, занаятчийски магазини, салони за сладолед, барове с музика в на живо, представления, художествени галерии и много други. Насладете се на тази незабравима разходка през едно от местата с най-добра атмосфера в Ривиера Мая, за да завършите деня.

Deluxe Tour включва: двупосочен транспорт, билети, обяд, екскурзовод, бутилка вода, федерален данък, пакетиран обяд на борда, 1 напитка по време на обяд и 2 бири на борда.

Чичен Итца, Мексико
Екскурзия до Чичен Итца, Мексико
Share This Article

Може също да ви хареса...

Последни статии

wpChatIcon