fbpx

Обиколка на Барбадос с пещерата Animal Flower и обяд

Барбадос
Барбадос – целодневна обиколка

Присъединете се към целодневна обиколка на Барбадос, включваща обяд и посещение на Animal Flower Cave. Научете всичко за историята, културата и любопитни факти за Барбадос, докато изследвате зашеметяващите живописни гледки.

Продължителност: 6 часа

Екскурзовод: с английски език

Описание: Разгледайте несравнимата красота и исторически съкровища на Барбадос в тази живописна обиколка на острова. Започвайки в социалния и търговски център на столицата на острова, Бриджтаун, ще получите шанса да се потопите в богатата история на Бриджтаунския гарнизон, обект на световното наследство на ЮНЕСКО. Вижте от първа ръка защо някои от най-богатите хора в света са превърнали тюркоазените плажове на Барбадос в свой дом, докато обиколката ви отвежда нагоре по западния бряг до Хоултаун, първото британско селище, и до старинния крайбрежен град Спейтстаун.

След това е вкусът на наистина уникалната красота на Барбадос: на северния край на острова ще откриете Пещерата на цветята на животните, достъпна океанска пещера със стъпала, водещи вътре, коралов под, морски анемонии и естествени скални басейни. Вземете фотоапарата си за невероятни гледки от хълма Cherry Tree Hill, насладете се на освежаващ пунш с ром и хапнете вкусен карибски обяд на шведска маса, докато се наслаждавате на бриза на Източното крайбрежие.

Ще искате да държите фотоапарата си под ръка за суровия Шотландски окръг, известното място за сърфиране и спиращите дъха панорамни гледки от енорийската църква St. John.

Включва:

  • Карибски обяд на блок маса
  • Спирка за освежителни напитки
  • Трансфер от/до хотела

Не включва:

  • Вход в Пещерата на цветята на животните

Какво да не забравяме:

  • Удобни обувки
  • Хавлиена кърпа
Share This Article

Може също да ви хареса...

Последни статии

wpChatIcon