fbpx

Нова година в Мексико

10 Days

Нова година в Мексико

Почивките в Мексико с всяка година стават все по-популярни. Тази посока на туризма отдавна се конкурира с други страни. Мексико е богато на забележителности и великолепни пейзажи.

В Мексико ще имате възможност да покорите вълните на дъска за сърф, да се гмурнете в подводни пещери, да се насладите на великолепието на колониалната архитектура, да танцувате под акомпанимента на мексикански мариачи ансамбъл, да се опитате да разчетете йероглифите на маите по стените на древни храмове, да се насладите на слънчеви бани на плажовете на Ривиера Мая и да купонясвате в ярките дискотеки на Канкун и Акапулко. И за всичко това ще се вдъхновите от поне 300 разновидности текила.

Ривиера Мая е брегова ивица между градовете Канкун и Тулум . Предлага впечатляващ набор от карибски плажове с палми и буйна растителност, тюркоазени води, богати на корали и тропически риби, и бял пясък. Има избор между множество плажове, които са сред най-добрите в света. Плажът Xcacel е сред най-добре запазената природна среда. Намира се на 120 км южно от Канкун и е главният плаж в Мексико за гнездене на костенурки.

Напишете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Personal Information

Добавете снимка

Изпратете запитване чрез формата по-долу.

Нова година в Мексико
От 4,694 лв.
/ Възрастен в двойна стая

Времето в момента

wpChatIcon