fbpx

Хирургия за потвърждаване на пола

Хирургия за потвърждаване на пола

От мъжки към женски

„Модифицирана“ вагинопластика с инверсия на пениса
Операцията за потвърждаване на пола (GAS) обикновено се отнася до всички хирургични процедури, които се извършват, за да се постигне желания външен вид и сексуална функция на лицето. Вагинопластиката съставлява основната част от GAS от мъж към жена (MtF), тъй като осигурява пълна сексуална способност по отношение на функционалност и естетика.

Предоперативна оценка и хирургична техника
– Хоспитализацията започва ден преди операцията.
– За предотвратяване на контаминация на постоперативна рана, 1-2 часа преди операцията се започва подготовка на червата с антибиотична профилактика.
– Хормоналното лечение се прекратява поне три седмици преди операцията
– По принцип при тази техника уретрата се разрязва надлъжно от средната линия и се прокарва през отвор в основата на кожата на пениса.
– След това, без да се нарушава васкуларизацията, уретралното ламбо, подготвено чрез разрязване на дорзалното ламбо на пениса, се прикрепя към ламбото на пениса, което образува горната и задната стена на неовагината и се фиксира в предварително подготвения неовагинален канал между ректума и простатата.
– Въпреки това, за да се запази максимално усещането, главичката на пениса се запазва и нео-клиторът, създаден от защитения главичка на пениса, се фиксира към срамната кост.
– Всички случаи се извършват, в сътрудничество с пластичен хирург и уролог с достатъчен опит в GAS, със същата “модифицирана” PIV техника.

Предимства на “модифицирания” PIV
Интегрирането на добре защитена уретра в ламбо на кожата на пениса осигурява:
– Максимална вагинална дълбочина и ширина
– Вагинално смазване
– Вагинално усещане

От женски към мъжки

Фалопластика на предно странично ламбо на бедрото с дръжка. Хирургията за потвърждаване на пола (GAS) обикновено се отнася до всички хирургични процедури, включващи лицева, горна и долна хирургия, които се извършват, за да обхванат желаната полова визия на дадено лице по отношение на козметични и функционални цели. Тактилно усещане, способност за проникване, плавно уриниране, минимална заболеваемост на донорното място и естетичен външен вид са най-важните описани цели за успешна фалопластика.

Предоперативна оценка и хирургична техника
– Хоспитализацията започва ден преди операцията.
– За предотвратяване на контаминация на постоперативна рана, 1-2 часа преди операцията се започва подготовка на червата с антибиотична профилактика.
– Хормоналното лечение се прекратява поне три седмици преди операцията.

GAS от жена към мъж (FtM) обикновено се извършва по многоетапен начин, от който нашите хирургични стъпки могат да бъдат обобщени като;
– Етап 1: Създаване на неофалуса чрез събиране на предно странично бедро (ALTf,) и репозициониране по средната линия на нивото на симфизата на пубиса;
– Етап 2: (приблизително 3-6 месеца по-късно) Вагинално затваряне, реконструкция на уретрата (удължаване на уретрата до нивото на капака на клитора или транспозиция към върха на неофалуса), гланспластика и/или скротопластика;
– Етап 3: (приблизително 6 месеца по-късно) Поставяне на протези на пениса и/или скротума.
Всеки етап от всички случаи се извършва в сътрудничество с пластичен хирург и уролог, които имат опит в FtM GAS.

Предимства на педикулната ALTf фалопластика
– Кратко време на исхемия, кратко време за операция и минимални нива на отхвърляне на клапата.
– Тактилно и ерогенно усещане
– Донорно място, което може лесно да се прикрие чрез обличане

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС! Ако се интересувате от предлаганите медицински услуги и процедури, моля, свържете се с нас на телефон 0879449338, пишете ни на office@euphoriatravel.bg или попълнете формата за запитване по-долу. След като разберем от вас за каква процедура става въпрос, ще ви изпратим подробен формуляр за темата, която искате да бъдете лекувани. Попълненият формуляр ще бъде прегледан от съответните лекари експерти. (Ако сметнат за необходимо, лекарите могат да поискат допълнителни документи или изследвания.) Въз основа на него ще бъде изготвен план за лечение, който ще ви бъде изпратен. От момента, в който ни информирате за датите, на които планирате да заминете в Турция, ще бъдете информирани за диетичните програми, лекарствата, от които трябва да се откажете или подготовката, която трябва да се направи преди пристигането ви, в зависимост от вида на лечението.

Напишете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Personal Information

Добавете снимка

Изпратете запитване чрез формата по-долу.

Хирургия за потвърждаване на пола

Времето в момента

Çorlu22°CFair
Feels like: 22°CWind: 10km/h NNWPressure: 1010.16mbarUV index: 4
wpChatIcon