fbpx

Руанда – джип сафари

9 Days

Руанда – джип сафари

Република Руанда се намира в Източна Африка и граничи с Уганда, Конго, Танзания и Бурунди. Теренът и се състои от ниски планини, хълмове, долини и блата, понякога осеяни с малки езера. Днес Руанда се смята за една от най-бързо развиващите се туристически дестинации на континента. Това се улеснява от мекия климат, отсъствието на отровни змии и комари, както и най-богатата флора и фауна. Основните природни забележителности на страната се считат за великолепното езеро Киву, планинската верига Руензори и три национални парка.

Осемдневното сафари в Руанда ще ви отведе до най-известните национални паркове, където ще участвате в различни дейности като атрактивно шофиране, круиз с лодка, проследяване на горили, проследяване на шимпанзетата и много други. Ще наблюдавате примати и други диви животни в парковете като планинските горили, шимпанзета, лъвове, хипопотами, крокодили, леопарди, масаи жирафи, зебри, вартоги и много други.

Предвидена е и кратка обиколка на град Кигали, за да видите мемориалната площадка за геноцид в Кигали, където хиляди души са загинали невинно по време на гражданските войни, ще посетите местните пазари и ще се запознаете с местната култура.

Напишете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Personal Information

Добавете снимка

Изпратете запитване чрез формата по-долу.

Руанда – джип сафари
От 12,470 лв.
/ Възрастен в двойна стая

Времето в момента

Kigali25°CFair
Feels like: 25°CWind: 14km/h SPressure: 1022.01mbarUV index: 11
wpChatIcon