fbpx

Почивка на Сейшелите / Сейшелските острови

10 Days

Почивка на Сейшелите

На Сейшелите не е нужно да тичате в търсене на исторически забележителности. Такива просто няма. Но тук расте най-неприличната ядка в света Coco de mer. Този кокосов орех получава скандалния си статус поради двусмислената си форма, но в същото време се превръша в неизменен символ на това приказно място.

Най-големият от островите е Махе, но най-посещаваният и известен е Праслин. Именно на него растат най-неприличните ядки в света. Между другото, на Праслин е забранено да се пътува с кола. Целият остров е природен резерват и е защитен от ЮНЕСКО.

Ако обичате морските почивки и гмуркането, тогава Сейшелските острови са идеални за вас. Опитни инструктори по гмуркане ще ви предложат подводни разходки с косатки, а разнообразието и колорита на подводния живот ще ви накара да се влюбите завинаги в този вид екстремен отдих. Единственият град тук е Виктория. Останалата част от територията е заета от безкрайни бели плажове и неразбираеми, сложни скални композиции.

По безкрайните плажове ще срещнете раци и гигантски костенурки, които изобщо не се страхуват от хората и с радост ви позволяват да ги снимате.

Не трябва да търсите шумни партита и забавления на Сейшелите. Но ако сте любители на екзотиката, романтиката и тишината, тогава Сейшелските острови ви очакват през цялата година.

Напишете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Personal Information

Добавете снимка

Изпратете запитване чрез формата по-долу.

Почивка на Сейшелите / Сейшелските острови
От 3,659 лв.
/ Възрастен в двойна стая

Времето в момента

wpChatIcon