fbpx

Нова година в Тунис

7 Days

Нова година в Тунис.

Ако искате да отпразнувате смяната на годината на средиземноморския бряг в луксозна обстановка, да яздите камила по плажа, да се подложите на таласотерапия в най-добрите тунизийски спа центрове и дори да погалите лисица фенек в Сахара, тогава отлитайте за Тунис на Нова година.

Какво е празник без коледна елха? В  Тунис  това ще бъде средиземноморски бор, който е украсен с топки и гирлянди. Тук дървета не се отсичат, те се украсяват направо на улицата.

Новогодишната вечеря в тунизийските хотели се сервира със силен френски акцент. На трапезата задължително ще има агнешки ребра и ястия от петел, червено вино, кус-кус, салати, щедро подправени с хариса и невероятни ориенталски сладкиши. Аниматорите правят новогодишната нощ интересна – организират конкурси, дискотеки.

По-късно можете да се разходите до центъра на града, където кипи забавление – тунизийците се възхищават на фойерверките в нощното небе, поздравяват се, пеят и танцуват.

След тържеството можете да отидете на спа център за таласотерапия – съчетанието то морска вода и водорасли, лечебна кал и масаж буквално върши чудеса! Може да отидете и на екскурзия. Например до столицата, да погледнете древния Картаген или пустинята Сахара – да разгледате римския амфитеатър в Ел Джем. 

Напишете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Personal Information

Добавете снимка

Изпратете запитване чрез формата по-долу.

Нова година в Тунис
От 1,274 лв.
/ Възрастен в двойна стая

Времето в момента

Tunis29°CFair
Feels like: 30°CWind: 10km/h SWPressure: 1024.04mbarUV index: 6
wpChatIcon