fbpx

Нова година в Сингапур

8 Days

Нова година в Сингапур

Когато за първи път дойдете в Сингапур, дъхът ви спира от възхищение. Цял ден градът като пчелен кошер жужи в безкрайна работа. В бизнес района на Сингапур, зад дебелото стъкло на небостъргачи, на стотина метра над главата ви, се продават начинания и се подписват договори за милиони долари.

В късния следобед Clarke Quay посреща гостите с отворени обятия за няколко коктейла в местните барове. Романтиците и любителите на здравословния начин на живот трябва да отидат в района на Марина Бей по това време. Вечер водата на залива се пръска във въздуха: мъгливият лист се превръща в фон за цветно лазерно шоу. Тук, между другото, е най-известният хотел в страната – Марина Бей Сандс. На надморска височина от 200 метра басейн с открита перспектива свързва три небостъргача. Ето как плувате по залез слънце и се любувате на приказната гледка към целия Сингапур: ярък, шумен и сияещ – едно невероятно изживяване.

А през нощта, когато пътищата са празни от движение през деня, градът ще избухне от рев на високоскоростни автомобили – черно-бял флаг ще сигнализира за началото на състезание от Формула 1 при изкуствено осветление.

Зелените острови на паркове и резервати се къпят в морето от градско стъкло. Сингапурците имат уважително отношение към природата: в известния зоопарк Mandai са пресъздадени условията на естествено съществуване на животните, а птиците в парка Bird paradise се чувстват по-добре, отколкото в дивата природа. Сингапурската ботаническа градина и градината на орхидеите, националното цвете на Сингапур, заслужават специално внимание. Но най-известният, разбира се, е тропическият парк Gardens by the Bay. Тук растат фантастични дървета – смесица от футуристичен дизайн, лози, катерещи се по железни клони и панели, които акумулират слънчева енергия и затоплят растенията в две близки оранжерии през нощта.

Напишете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Personal Information

Добавете снимка

Изпратете запитване чрез формата по-долу.

Нова година в Сингапур
От 4,505 лв.
/ Възрастен в двойна стая

Времето в момента

wpChatIcon