fbpx

Нова година в Доминикана / Доминиканска република

9 Дни

Нова година в Доминикана.

Всяка година туристите все по-често избират Доминиканската република за собствените си празници. Този остров привлича с топлия си океан, целогодишна топлина, най-красивите брегове и гостоприемство.

Най-популярното място, което се превърна в “основа” за развитието на курортните почивки в Доминиканската република е Пунта Кана. Първият Puntacana Resort and Club е построен от доминиканец с инвестиции на международни личности. С течение на времето Пунта Кана започва да привлича със своите снежнобели плажове и гори от палми.

Крайбрежието на този курорт заема почти 30 километра, разделено е на три плажа: Кап Кана, Макао и Баваро. Хотелите започват да се появяват тук след хотелската мрежа Barcelo, сега има повече от 60 различни хотела близо до морето и всички плажове са обществени.

Хотелите в курорта са много “зелени”, защото тук има негласно правило – не се строят сгради по-високи от палма. Персоналът е много внимателен и грижовен. Пунта Кана съчетава плажни почивки, водни спортове и готини екскурзии.

Напишете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Personal Information

Добавете снимка

Изпратете запитване чрез формата по-долу.

Нова година в Доминикана / Доминиканска република