fbpx

Круиз – Идилична Егея – Солун, Кушадасъ, Крит, Санторини, Миконос, Милос и Атина

8 Days

Круиз – Идилична Егея – Солун, Кушадасъ, Крит, Санторини, Миконос, Милос и Атина

Столицата на ГърцияАтина е кръстена на древногръцката богиня на войната и мъдростта. Името на този град е тясно свързано с имената на древните философи – Платон, Сократ и Аристотел, както и на майсторите на драмата – Софокъл, Есхил и Еврипид. За да посетите всички забележителности на Атина, един или два дни няма да са достатъчни. Само тук има повече от двеста музея. В допълнение към тях, все още трябва да имате време, за да видите голям брой древни архитектурни паметници, включително Акропола, храмовете на Зевс и Хефест, Кулата на ветровете и стадион Панатинайкос, който беше домакин на първите олимпийски игри в съвременността история. Най-добрата панорамна гледка към Атина може да се види от върховете на хълмовете Филопапу и Ликабетос. Първият предлага прекрасна гледка към Акропола и архитектурния ансамбъл, състоящ се от Театъра на Дионис, Партенона и Ерехтейона. А от Ликабетос в ясен ден можете да видите Сароническия залив, пристанището на Пирея и дори близкия остров Егина.

Миконос е модерна и бохемска ваканционна дестинация в Гърция, където перфектни снежнобели къщи с цветни прозорци пробиват скалистите брегове. Тук кристално чистото море е като отражение на ярко синьото небе, а плажовете са уединени кътчета с искрящ златист пясък. Древни храмове и църкви, вятърни мелници и романтични криволичещи улички бяха разпръснати из целия курорт. Истински празничен и луксозен остров на постоянни купони и гръцка уютна атмосфера – желана от всеки пътник.

Тайнственият и омагьосващ Санторини е портал към една жива приказка. Тук от скалите израстват бели къщи от бяла ружа, чиито яркосини покриви хармонично се вписват в палитрата от морски пейзажи. Островът с право се счита за един от най-красивите не само в Гърция, но и в целия свят, защото външният му вид е наистина уникален.

Древният гръцки остров Милос привлича вниманието на различни туристи – тези, които просто обичат да се потопят в чистите морски води и да се отпуснат на снежнобял пясък, и любопитните – тези, които не са безразлични към древните паметници. На този необикновен остров ще откриете и двете – древни храмове, богати музейни колекции, луксозни плажове, причудливи скали.

Крит е един от най-популярните курорти в Европа и това не е изненадващо. Островът е уникален с това, че тук можете да си почивате както пожелаете. Курортът ще бъде подходящ както за тези, които жадуват за забавления, купони, нови запознанства, така и за тези, които обичат тишината, редовността и спокойствието. 

Кушадасъ е най-старият курорт в Турция с живописен залив и пристанище, където спират круизните кораби. Тук е добре развита туристическата инфраструктура – много хотели, ресторанти, дискотеки, магазини и пазари, има и два аквапарка. Този курорт е известен и с високото си ниво на обслужване и разнообразие от развлечения. Докато сте в Кушадасъ, трябва да се възползвате от възможността да отидете на екскурзия до древния град Ефес.

Отпътуване от София в 07:00 ч. сутринта.

Пристигане в град Солун. Настаняване на кораба от 12:00 ч.

В 19:00 ч. корабът отплава.

Вечеря, забавления и нощувка на круизен кораб CELESTYAL JOURNEY.

Вечеря
Настаняване в каюта

Закуска.

Нашата първа дестинация е Кушадасъ (Турция), където сме в периода от 13:00 до 19:00 ч.

Този град, разположен на брега на Егейско море, ще ви очарова с красиви морски изгледи, природа и вкуса на местния ябълков чай. Името на града в превод значи “птичият остров”. Най-вероятно идва от малкия каменен остров с формата на птича глава, разположен близо до старото пристанище на града.

Обяд на кораба.

Екскурзия по желание:  Къщата на Дева Мария и Античният Град Ефес с автобус – полудневна.

Отправяме се към античния Ефес, известен с Храма на Артемида – едно от 7-те чудеса на света, завършен през 550 г. пр. Хр. Строителството на храма с над 100 мраморни колони, е отнело 120 години и поради него, градът е наричан „Слуга на богинята“. Ефес е един от най-известните градове на античността, познал властта на йонийци, лидийци, персийци, римляни и турци. Ще разгледаме част от археологическия комплекс и ще добием представа за блясъка на античния град. Моментално ще разпознаем емблематичната Библиотека на Целзий, Портата на Август, Агората, Одеона, Храмът на Адриан, Театъра, къщите на аристокрацията.

Отправяме се към Къщата на Дева Мария. Счита се, че това е последният дом на майката на Исус, където е живяла със Свети Йоан Богослов, който се е грижил за нея. Трима папи са посетили това място. Друга причина Ефес да е толкова важен за християнството е, че тук около 2 години е живял и проповядвал Апостол Павел и тук е написал 2 Послания до жителите на град Коринт, включени в Новия Завет.

Време за покупки на кожени изделия. Връщаме се в Кушадасъ свободно време за разходка и покупки в Кушадасъ или за да опитаме от местните вкусни деликатеси. /с екскурзовод на английски или руски език/

Отпътуваме в 19:00 часа.

Вечеря, забавления и нощувка на круизния кораб CELESTYAL JOURNEY.

Закуска, Обяд, Вечеря

Закуска.

Намираме се на най-големия и най-южен гръцки остров – Крит / гр. Ираклион / от 8:00 до 19:00 ч.

На острова се развива Минойската цивилизация (прибл. 3000-1400 г. пр. н. е.) – най-древната цивилизация в Европа.

Обяд на борда на кораба и свободно време за плаж, разходка и покупки.

Екскурзия по желание: Полудневна екскурзия до Минойския дворец Кносос от първата европейска цивилизация, разходка в Хераклион, столицата на остров Крит, известна като градът на Херкулес и любимо място за отдих на Никос Казандзакис, автор на Зорба Гъркът. Зад Венецианските стени на Хераклион ще се потопим в неповторимата атмосфера на централните улици с многобройни магазини и кафенета /с екскурзовод на английски или руски език/.

Отпътуваме в 19:00 ч.

Вечеря, увеселителна програма и нощувка на круизния кораб CELESTYAL JOURNEY.

Закуска, Обяд, Вечеря

Закуска.

Днес се намираме на остров Санторини  – перлата на Егейско море (от 07:00 до 00:30 ч. след полунощ). Пред вас ще изплува неповторимата гледка, извънредната красота, като че родена от въображението на художник. Черен пясък, тъмни изрязани отвесни скали в контраст със снежнобели къщи и куполни църкви на фона на лазурно небе и мастилено лилаво море.

Можете да видите най-голямата Калдера на морски вулкан с впечатляващи гледки и залези.

Обяд на борда на кораба.

Екскурзия по желание: Полудневна автобусна екскурзия до селището Оia. Очарователното крайбрежно селище Ия, със своите църкви със сини куполи е най-известното местенце на Санторини. На нашата живописна екскурзия имаме възможност да се уверим в красотата и романтичната атмосфера на селото. Известната калдера на Санторини също предлага незабравими гледки. От първокласното местоположение на върха на скалата ще се насладим на изглед към Фира, столицата на острова и групата от острови, която включва Тирасия, Палеа Камени и Неа Камени. При пристигането си в Ия, отделете малко време, за да се насладите на атмосферата, преди да се разходим из криволичещите тесни улички, които ни отвеждат до скрити скъпоценни камъни, сгушени в тесните артерии на селата и главната търговска улица. Има много странични пътеки, където можете да се насладите на идилични романтични гледки и да се възхитите на невероятния пейзаж.

Свободно време за снимки и сувенири. /с екскурзовод на английски или руски език/

Отплаваме в 00:30 часа.

Вечеря, увеселителна програма и нощувка на круизния кораб CELESTYAL JOURNEY.

Закуска, Обяд, Вечеря

Закуска.

Утрото ни намира на о-в Миконос с престой от 08:00 ч. до 02:00 ч. след полунощ. Веднага ще усетите топлата атмосфера на острова с неговата специфична цикладска архитектура с кубообразни бели къщи, белите тесни улици,  изпъстрени с малки кафенета и бутици, вятърните мелници, малката Венеция, и църквата Панагия Парапортиани.

Обяд на кораба.

Свободно време за плаж, разходки и покупки.

Екскурзия по желание: Обиколка на Миконос с Хора и Малката Венеция – полудневна.

Тръгваме с автобус от град Миконос, известен още като Хора.
Посещаваме прекрасния цветен плаж Калафатис. На връщане към Хора ще посетим традиционното село Ано Мера и манастира Панагия Турлиани, основан през 1542 г. В него се помещава прекрасна колекция от икони и има красива камбанария и мраморен фонтан, които си струва да се видят. Прекрасният селски площад на Ано Мера е идеалното място за кратка почивка и може би кафе. Ще се отпуснете в една от най-старите общности на острова. Обратно в град Миконос спираме в църквата Paraportiani (което буквално означава Дева Мария от страничната порта и всъщност се състои от пет църкви) и Фолклорния музей. Тук можете да видите много експонати, включително традиционни носии, мебели и лични вещи, типични за живота на Миконос в края на 19-ти и началото на 20-ти век. Това е завладяващ поглед към острова от преди повече от 100 години. Завършваме в Малката Венеция, квартал Алефхандра, за да се полюбуваме на онези прочути вятърни мелници, гледка, от която със сигурност никога няма да се уморите. /с екскурзовод на английски или руски език/

Отплаваме в 02:00 часа.

Вечеря, забавления и нощувка на круизния кораб CELESTYAL JOURNEY.

Закуска.

В 09:00 ч. акостираме на остров Милос – най-югозападния остров от Цикладската група, с вулканичен произход. Милос е първи в класацията на CNN на десетте най-красиви острова в света и е любимо място на хиляди туристи през лятото.

Известен е по целия свят и с произведенията на изкуството, намиращи се в гръцки и европейски музеи. Венера Милоска в Лувъра и Асклепий от Милос, намиращ се в Британския музей са били намерени на острова, както и статуите на Посейдон и Аполон, намиращи се в Атинския археологически музей.

Островът е люлка на ранна егейска цивилизация поради благоприятното местоположение между континентална Гърция и Крит, а също и добива на вулканичната скала обсидиан, използвана като сечиво и привличаща търговци от целия познат свят.

Обяд на борда на кораба и свободно време за плаж, разходка и покупки.

Екскурзия по желание: Полудневна автобусна екскурзия на остров Милос: отправяме се към едно от най-фотографираните места на Цикладите  – Саракинико, образувано от бели вулканични скали, наподобяващи лунен пейзаж, фото-пауза, а по-смелите туристи могат да се насладят на скокове във вода и гмуркане. Отпътуваме по живописния крайбрежен път към Плака – класическо Цикладско селище с традиционни каменни къщи и павирани улици, украсени от разноцветни бугемвилии, ще се насладим на зашеметяващи гледки към морето, както и ще опитаме домашно приготвени сладкиши в няколко местни магазина за сладки. Ще посетим руините на древния град Мелос с дорийски стени и колони, римски амфитеатър, напълно реновиран през 2015г, както и мястото, където през 1820г е открита статуята на Венера Милоска, намираща се сега в Лувъра. Ще посетим и богатият минен музей на този вулканичен остров. /с екскурзовод на английски или руски език/

Отплаваме в 19:00 ч.

Вечеря, увеселителна програма и нощувка на круизния кораб CELESTYAL JOURNEY.

Закуска, Обяд, Вечеря

Закуска.

Пристигане в Атина /пристанище Пирея/ в 07:00 ч.

След закуска имаме възможност да се разходим из столицата на Гърция.

Обяд на кораба.

Свободно време.

По желание: Екскурзия до Атина и Акропола – полудневна. Разходка в централната част на гръцката столица, родина на демокрацията и философията – Акрополът и Партенонът на почти 25 столетия, Плака, най-старият квартал на Атина, Гробът на незнайния воин пред Гръцкия Парламент, Стадионът Панатинаикос, където се провеждат първите модерни Олимпийски игри през 1896г, Атинският Университет, Националната библиотека, Атинската Академия, площади Омония и Синтагма.

Корабът отплава в 17:00 ч.

Вечеря и нощувка на круизния кораб CELESTYAL JOURNEY

Закуска, Обяд, Вечеря

Закуска.

Акостиране на пристанището в Солун в 10:00 ч.

След закуска слизаме от кораба и отпътуваме с автобус за България.

Пристигане в София следобяд.

Края на програмата.

Закуска

Пакетна цена на човек:

Цените са валидни за група от минимум 40 човека.

ПЕРИОДИ ВЪТРЕШНА каюта IА ВЪТРЕШНА каюта IB каюта XC ПРОЗОРЕЦ 
21.04-28.04.23 1 744 лв. STOP SALE 1 783 лв. STOP SALE 1 999 лв. STOP SALE
28.04-05.05.24 1 920 лв. STOP SALE 1 960 лв. STOP SALE 2 234 лв. STOP SALE
05.05-12.05.24 1 920 лв. 1 960 лв. 2 234 лв.
19.05-26.05.24 1920 лв. STOP SALE 1960 лв. STOP SALE 2234 лв. STOP SALE
23.06-30.06.24 1 920 лв. STOP SALE 1 960 лв. STOP SALE 2 234 лв. STOP SALE
30.06-07.07.24 1 920 лв. 1 960 лв. 2 234 лв.
07.07-14.07.24 1 862 лв. 1 900 лв. 2 156 лв.
14.07-21.07.24 1 862 лв. 1 900 лв. 2 156 лв.
21.07-28.07.24 1 862 лв. 1 900 лв. 2 156 лв.
28.07-04.08.24 1 862 лв. 1 900 лв. 2 156 лв.
04.08-11.08.24 1 799 лв. 1 842 лв. 2 077 лв.
11.08-18.08.24 1 799 лв. 1 842 лв. 2 077 лв.
18.08-25.08.24 1 799 лв. 1 842 лв. 2 077 лв.
25.08-01.09.24 1 799 лв. 1 842 лв. 2 077 лв.
01.09-08.09.24 2 038 лв. 2 097 лв. 2 437 лв.
08.09-15.09.24 2 038 лв. 2 097 лв. 2 437 лв.
15.09-22.09.24 2 038 лв. 2 097 лв. 2 437 лв.
22.09-29.09.24 2 038 лв. 2 097 лв. 2 437 лв.
29.09-06.10.24 2 038 лв. 2 097 лв. 2 437 лв.
ПЕРИОДИ ВЪТРЕШНА каюта IА ВЪТРЕШНА каюта IB каюта XC ПРОЗОРЕЦ 
Доплащане за единично настаняване 778 лв. 820 лв. 985 лв.
 • Възрастен на допълнително легло е на запитване и на цена 1626 лв. за круиз.
 • Деца от 2 до 11.99 г. на допълнително легло са на запитване и на цена 1251 лв. за круиз.
 • Деца до 1.99 г. заплащат само такси или 812 лв..
 • Доплащане за Премиум пакет – 494 лв. на човек при двойно настаняване / 717 лв. за единично настаняване.

ВАЖНО! Тройно и четворно настаняване в каюта изисква препотвърждение от круизната компания. Корабите имат ограничения в общия брой гости на борда, както и в общия брой гости в различните зони. Дори и физически да има легло за трети/четвърти човек в една каюта, не е гаранция, че ще се потвърди.


IА вътрешна каюта – Вътрешни каюти на палуба 4 (~17 кв.м.). Могат да се настанят до 4 души, с 2 единични легла, с 1 горно легло и 1 единичен диван, баня с душ, телефон, сешоар, сейф и телевизор . Единичните легла могат да се съберат заедно при поискване.

IB вътрешна каюта – Вътрешни каюти на палуби 5 и 9 (~17 кв.м.). Могат да се настанят до 4 души, с 2 единични легла, с 1 горно легло и 1 единичен диван, баня с душ, телефон, сешоар, сейф и телевизор . Единичните легла могат да се съберат заедно при поискване.

Celestyal Jorney
IB вътрешна каюта

Celestyal Jorney
IB вътрешна каюта

XC каюта с прозорец – Kаюти на палуби 4 и 5 (~19 кв.м.). Могат да се настанят до 4 души, с 2 единични легла, с 1 горно легло и 1 единичен диван или 1 двуетажен диван, баня с вана или душ, телефон, сешоар, сейф, телевизор и панорамен прозорец. Единичните легла могат да се съберат заедно при поискване.

Celestyal Jorney
XC каюта с прозорец

Celestyal Jorney
XC каюта с прозорец

ПРЕМИУМ ПАКЕТ – 

 • Неограничено количество Premium напитки /на цена до 6 евро на напитка/ – коктейли, марков алкохол / уиски/Червен етикет/, джин, водка, ром, ликьори/, сода, безалкохолни напитки, наливна бира /Mithos/, вино – бяло, червено, розе, пенливо/;
 • Допълнителен ваучер за 75 евро за екскурзия на брега по избор;
 • 1 час интернет на ден.

Маршрут

Дата Пристанище Акостира: Отплава:
1 ден Солун – Гърция 19:00
2 ден Кушадасъ – Турция 13:00 19:00
3 ден Ираклион – Гърция 08:00 19:00
4 ден Санторини – Гърция 07:00
Санторини – Гърция 00:30
5 ден Миконос – Гърция 08:00
Миконос – Гърция 02:00
6 ден Милос – Гърция 09:00 19:00
7 ден Атина – Гърция 07:00 17:00
8 ден Солун – Гърция 10:00


Круизен кораб – Celestyal Journey

Най-новият кораб на компанията. С максимален капациете от 1,693 пасажера, 630 каюти, 8 бара и 7 ресторанта.

Основна философия на компанията е „дестинация“: предлагат се посещения на 8 спиращи дъха дестинации основно в Гърция, които ще събудят сетивата Ви за една истинска почивка, през която ще може да посетите живописни острови с пясъчни плажове; ще може да усетите едно автентично изживяване и докосване до древната история и необятната култура на Гърция; а на борда на корабите можете да опитате автентична гръцка кухня, да усетите топлото гостоприемство и да се насладите на тематичните вечерни програми… Ready?

Круизна компания: Celestyal Cruises

Категория
Клас Celestyal Cruises
Година на първо плаване 1994
Максимална скорост 26kn
Каюти за гости ca. 297
Гости на борда 1260
Тонаж 55877
Дължина 219
Широчина 6,1
Газене
На борда

Комуникации:

 • Интернет кафе
 • Конферентна зала
 • Wi-Fi със заплащане

Брой гости:

 • До 1500 гости

Час за вечеря:

 • Основен ресторант: фиксирано време за вечеря

Език на борда:

 • Английски
 • Гръцки
 • Български

Документи за пътуване:

 • Паспорт

Спорт:

 • Баскетбол
 • Спортен клуб
 • Открит басейн
 • Тенис

Уелнес:

 • Фризьорски салон
 • Медицински център
 • Сауна
 • Уелнес център
 • Открито джакузи

Хранене:

 • Бюфет
 • Италиански ресторант
 • Пицария

Забавления:

 • Казино
 • Шоу програми
 • Театър

Цената е пакетна на човек в лева и включва:

 • Транспорт с автобус от София до пристанище Солун и обратно.
 • Съпровождащ от агенцията през цялото пътуване
 • 7 нощувки на круизния кораб Celestyal Journey
 • Настаняване в избрания вид каюта
 • Закуска, обяд, вечеря в основния ресторант или на бюфета;
 • Селекция от напитки по време на храненията в основния ресторант (не важи за специализирани ресторанти):
 • -> за закуска, обяд и вечеря: безалкохолни газирани напитки, плодови сокове (портокал, грейпфрут, домат и ябълка), филтър кафе, студен и топъл чай, минерална вода на чаша.
 • -> за обяд и вечеря: наливно вино (бяло, розе, червено), наливна бира.
 • Включен кредит за екскурзии 75 евро на човек (важи ако се резервират екскурзии поне 3 дни преди началото на круиза)
 • Tакса обслужване към персонала;
 • Вечерни забавления и музика в баровете;
 • Ползване на басейн и фитнес;
 • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро за лица до 64,99 г.
 • Цената е валидна за група от минимум 40 човека.

Цената не включва:

 • Медицинска застраховка с покритие10 000 евро за лица до 64,99 г. - 20 лв.
 • Премиум пакет - 494 лв. на човек в двойна каюта
 • Премиум пакет - 717 лв. на човек при единично настаняване
 • Допълнителни услуги (СПА, комуникации, пране и др.),
 • Хазартни игри (бинго / казино и др.);
 • Допълнителни екскурзии:
 • КУШАДАСЪ - Екскурзия до древния Ефес и къщата на Дева Мария - 222 лв. на възрастен, 145 лв. на дете до 11,99 г.
 • КРИТ - Екскурзия до Минойския дворец Кносос - 159 лв. на възрастен, 120 лв. на дете до 11,99 г.
 • САНТОРИНИ - Екскурзия до селището Оia - 159 лв. на възрастен, 120 лв. дете до 11,99 г.
 • МИЛОС - Полудневна автобусна екскурзия на остров Милос - 159 лв. на възрастен, 120 лв. на дете до 11,99 г.
 • АТИНА - Екскурзия до Атина и Акропола – 170 лв. на възрастен, 120 лв. на дете до 11,99 г.
 • Горивна такса,
 • Застраховка Отмяна на пътуване - препоръчителна!

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ

КУШАДАСЪ /KUS-01/ – 222 лв. на възрастен, 145 лв. на дете до 11,99 г.

Къщата на Дева Мария и Античният Град Ефес с автобус – полудневна. Отправяме се към античния Ефес, известен с Храма на Артемида – едно от 7-те чудеса на света, завършен през 550 г. пр. Хр. Строителството на храма с над 100 мраморни колони, е отнело 120 години и поради него, градът е наричан „Слуга на богинята“. Ефес е един от най-известните градове на античността, познал властта на йонийци, лидийци, персийци, римляни и турци. Ще разгледаме част от археологическия комплекс и ще добием представа за блясъка на античния град. Моментално ще разпознаем емблематичната Библиотека на Целзий, Портата на Август, Агората, Одеона, Храмът на Адриан, Театъра, къщите на аристокрацията.

Отправяме се към Къщата на Дева Мария. Счита се, че това е последният дом на майката на Исус, където е живяла със Свети Йоан Богослов, който се е грижил за нея. Трима папи са посетили това място. Друга причина Ефес да е толкова важен за християнството е, че тук около 2 години е живял и проповядвал Апостол Павел и тук е написал 2 Послания до жителите на град Коринт, включени в Новия Завет. Време за покупки на кожени изделия.

КРИТ /HER-02/ – 159 лв. на възрастен, 120 лв. на дете до 11,99 г.

Полудневна автобусна екскурзия до Ираклион и Минойския дворец Кносос – полудневна. Екскурзията ще ни отведе до Минойския дворец Кносос от първата европейска цивилизация, и ще ни разходи в Хераклион, столицата на остров Крит, известна като градът на Херкулес и любимо място за отдих на Никос Казандзакис, автор на Зорба Гъркът. Зад Венецианските стени на Хераклион ще се потопим в неповторимата атмосфера на централните улици с многобройни магазини и кафенета /с екскурзовод на английски или руски език/.

САНТОРИНИ /SAN-01/– 159 лв. на възрастен, 120 лв. на дете до 11,99 г.

Екскурзия до селището Оia – полудневна. Очарователното крайбрежно селище Ия, със своите църкви със сини куполи е най-известното местенце на Санторини. На нашата живописна екскурзия имаме възможност да се уверим в красотата и романтичната атмосфера на селото. Известната калдера на Санторини също предлага незабравими гледки.  От първокласното местоположение на върха на скалата ще се насладим на изглед към Фира, столицата на острова и групата от острови, която включва Тирасия, Палеа Камени и Неа Камени.  При пристигането си в Ия, отделете малко време, за да се насладите на атмосферата, преди да се разходим из криволичещите тесни улички, които ни отвеждат до скрити скъпоценни камъни, сгушени в тесните артерии на селата и главната търговска улица. Има много възхитителни пътеки, където можете да се насладите на идилични романтични гледки и да се възхитите на невероятния пейзаж.

МИЛОС /MIL-02/ – 159 лв. на възрастен, 120 лв. на дете до 11,99 г.

Полудневна автобусна екскурзия на остров Милос. Отправяме се към едно от най-фотографираните места на Цикладите  – Саракинико, образувано от бели вулканични скали, наподобяващи лунен пейзаж, фото-пауза, а по-смелите туристи могат да се насладят на скокове във вода и гмуркане. Отпътуваме по живописния крайбрежен път към Плака – класическо Цикладско селище с традиционни каменни къщи и павирани улици, украсени от разноцветни бугемвилии, ще се насладим на зашеметяващи гледки към морето, както и ще опитаме домашно приготвени сладкиши в няколко местни магазина за сладки. Ще посетим руините на древния град Мелос с дорийски стени и колони, римски амфитеатър, напълно реновиран през 2015г, както и мястото, където през 1820г е открита статуята на Венера Милоска, намираща се сега в Лувъра. Ще посетим и богатият минен музей на този вулканичен остров.

АТИНА /PIR-01/ – 170 лв. на възрастен, 120 лв. на дете до 11,99 г.

Екскурзия до Атина и Акропола – полудневна. Разходка в централната част на гръцката столица, родина на демокрацията и философията – Акрополът и Партенонът на почти 25 столетия, Плака, най-старият квартал на Атина, Гробът на незнайния воин пред Гръцкия ПарламентСтадионът Панатинаикос, където се провеждат първите модерни Олимпийски игри през 1896г, Атинският УниверситетНационалната библиотекаАтинската Академия, площади Омония и Синтагма.

ОБЩИ УСЛОВИЯ КЪМ ДОГОВОР ЗА ТУРИСТИЧЕСКИ ПАКЕТ

І. ЗАПИСВАНЕ

Чл. 1. (1) Записването за туристически пакет е възможно да се осъществи чрез телефон или по интернет, чрез туристически агент в страната или директно в офисите на Туроператора. Когато договорът за туристически пакет се сключва по телефона, туроператорът, а когато туристическия пакет се продава чрез туристическия агент – и туристическия агент, предоставят на пътуващия стандартен формуляр за предоставяне на информацията съгласно Приложение № 2 към чл. 82, ал. 1 (Ново – ДВ, бр. 37 от 2018 г., в сила от 01.07.2018 г.) – Стандартен формуляр за предоставяне на информация във връзка с договори за туристически пакети в случаи, различни от тези, включени в приложение № 1 към чл. 82, ал. 1 и информацията по ал.1, т.1-9 на чл.82 от ЗТ.

В срок от 48 часа от получаване на резервацията Туроператорът може да:

 1. Потвърди изпратената резервация;
 2. Предложи алтернативни възможности, в случай, че местата са изчерпани.

Резервацията се пази 72 часа и се счита за валидна след потвърждение от страна на Туроператора и внасяне на депозит от страна на Потребителя.

ІІ. ВИЗИ

Чл.2. За пътуванията в държави, за които се изискват визи за български граждани, Туроператорът e длъжен да предостави информация в писмен вид или по друг подходящ начин, включително приблизителни срокове за получаване на визи и информация относно здравните изисквания на избраната за пътуване държава.

III. ЦЕНИ И ПЛАЩАНЕ.

Чл.3. (1) Плащането се извършва в лева, в брой или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането. Ако не е упоменато друго, в това число и на интернет страницата на Туроператора, съответно в предварителната информация за туристическия пакет, представена на Потребителя преди обвързването му с договора, размерът на депозита, дължим от Потребителя е в размер на 50 % (петдесет на сто) от общата цена на туристическия пакет. Потребителят внася депозита в момента на подписването на този договор, ако не е упоменат друг срок, в това число и на интернет страницата на Туроператора, съответно в предварителната информация за туристическия пакет, представена на Потребителя преди обвързването му с договора.

Окончателно плащане на съответното организирано пътуване се извършва 30 (тридесет) дни преди датата на пътуването, ако не е упоменато друго, в това число и на интернет страницата на Туроператора, съответно в предварителната информация за туристическия пакет, представена на Потребителя преди обвързването му с договора.

Ранните записвания са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция за същия с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по-късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.

Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.

При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.

При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.

Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.

След сключване на договора увеличението на пакетната цена е възможно, при условие, че туроператорът е уведомил пътуващия писмено, включително и на предоставения електронен адрес за кореспонденция, но не по-късно от 20 дни преди датата на пътуването при наличието на една от следните причини:

– Промяна в цената на превоза на пътници, което е в следствие на промяна в цената на горивото или други източници на енергия

– Промяна в размера на данъците и таксите върху сключените в договора туристически услуги, наложени от трета страна, която не участва пряко в изпълнението на туристическия пакет, включително туристически такси, такси за кацане или такси за отвеждане към или слизане от борда на пристанища и летища, или обменни курсове, отнасящи се за туристическия пакет.

(11)        Цената на организираното пътуване може да се намалява по начин, съответстващ на всяко намаление на разходите посочено при условията по-горе в ал.10, настъпило след сключване на договора до започване на изпълнението на туристическия пакет.

(12)        Когато увеличението на цената по ал. 10 надхвърля 8 на сто от общата цена туристическия пакет, се прилага следното:

В срок не по-късно от 7 дни, считано от датата на уведомлението, Потребителят има право да приеме предложената промяна или да прекрати договора без да заплаща такса за прекратяване на същия.

В случай, че използва правото си за прекратяване, Потребителят има право да приеме туристически пакет-заместител със същото или по –високо качество, ако Туроператорът предлага такъв,

(13)        За избягване на всякакво съмнение, в случай, че Потребителят е получил надлежно уведомлението за увеличението на пакетната цена по смисъла на настоящия текст, включително и на посочения от него електронен адрес за кореспонденция, но не е възразил в указания срок, съответно не е уведомил Туроператора кое от посочените свои права ползва, страните приемат, че същият е съгласен с извършената промяна, като Потребителят се задължава да заплати разликата на Туроператора.

(14)        В случай на прекратяване на договора по ал. 12, Потребителят има правата по чл.88, ал.6 от ЗТ.

(15)        Допълнителните услуги, които не са включени в основната цена на организираното пътуване, се заявяват и заплащат допълнително при сключване на договора, като възможностите и промените за тези услуги са описани към всяка програма. Зaявяването на допълнителни услуги се явява необходимо условие за тяхното приемане.

 1. ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ

Чл.4 (1) Туроператорът се задължава:

1. Да предостави в съответствие с Общите условия по този договор туристическите услуги, заплатени от Потребителя.

2. За пътуванията извън страната да осигури задължителна Медицинска застраховка на Потребителя, когато тя е включена в пакетната цена, по стандартните условия на застрахователните дружества: ЗАД „Алианц България“ или други, и да предостави на Потребителя оригинал или копие на застрахователната полица по застраховката преди началото на пътуването.

3.(1) По искане на Потребителя и срещу доплащане Туроператора може да го застрахова и за други рискове по време на пътуването.

3.(2) Потребители навършили 65 годишна възраст се застраховат задължително със завишена застрахователна премия. В тези случаи всеки потребител се задължава да доплати разликата в стойността на застраховката.

3(3) Потребители навършили 80 години следва да се застраховат самостоятелно срещу доплащане.

3(4) Туроператорът предлага на Потребителя възможност за сключване на застраховка “Отмяна на пътуване”, срещу допълнително доплащане, което е в зависимост от цената на закупения пакет, срока на анулация и условията на конкретното застрахователно дружество, с което туроператора има сключен договор.

3(5) Туроператорът предоставя на Потребителя своевременно, преди започване на изпълнението на туристическия пакет, необходимите документи за ползване на туристическите услуги, включени в пакета, като разписки, ваучери, билети и други, както и информация за часовете на пътуване по разписание и когато това е приложимо – информация за качване на борда на превозното средство, както и за часовете на разписание на междинни спирания, транспортни връзки и пристигането.

Чл. 5 Туроператорът има право да не изпълни задълженията си по договора, без да носи никаква отговорност, ако Потребителят не извърши плащания в установените срокове и по този начин прояви недобросъвестност при изпълнение на своите задължения. Ако Потребителят е внесъл депозит, но не е извършил в установените срокове плащанията до пълния обем на общата цена на пътуването, депозитът не се връща.

Чл. 6. Договорът за организирано пътуване може да бъде сключен и в електронна форма, когато касае предложение, публикувано на интернет страницата на туроператор или туристически агент, чрез поставяне на маркер в поле “Приемам общите условия и съдържанието на договора за туристически пакет” и при спазване на съответните изисквания на Закона за електронната търговия и на Закона за защита на потребителите.

Чл. 7. (1) Туроператорът си запазва правото да промени превозвача или авиокомпанията с други при настъпване на причини, които правят невъзможно или нецелесъобразно посоченият в договора превозвач или авиокомпания да изпълни задълженията си.

(2) Туроператорът има право да извърши замяна на хотела с такъв от същата или по- висока категория, със същата или близка локация без промяна на общата цена заплатена от Потребителя, в случаите на дублирана резервация, затваряне на съответния хотел или нежелание в последния момент на хотела да приеме туристите.

Чл. 9. (1) ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото да промени часа на тръгване при промяна на превозвача или авиокомпанията, както и да комбинира полети при настъпване на други обективни причини, които налагат това и са извън неговата воля, като уведоми своевременно ПЪТУВАЩИЯ по ясен, разбираем и видим начин на траен носител, включително и чрез изпращане на съобщения на оставения мобилен телефон за връзка с пътуващия, включително и чрез изпращане на електронно съобщение.

(2)   Точният час и място на отпътуване от България, рег. номер на автобуса и телефона на съпровождащия представител от страна на ТУРОПЕРАТОРА се потвърждават три дни преди датата на отпътуване.

(3)   Когато пътуването е с автобус, настаняването в превозното средство се извършва според датата на записване на всеки турист.

Чл. 10. (1) Туроператорът си запазва правото да променя местата за настаняване на Потребителя в автобусното превозно средство с цел настаняване на майки с деца, бременни жени, възрастни хора, хора с увреждания и в неравностойно състояние, както и при наличие на други подобни обективни причини.

(2)   В случаите при пътуване по автобусни програми, когато не е събран необходимият минимум от туристи за начално отпътуване от съответен град, те се уведомяват от Туроператора в 20 (двадесет) дневен срок преди началната дата на пътуване. Потребителите за своя сметка и индивидуално се транспортират до населено място, от което има потвърдено отпътуване.

(3)   Когато преди започване на изпълнението на туристическия пакет Туроператорът е принуден да промени съществено някоя от основните характеристики на туристическите услуги като дестинация, маршрут, брой нощувки, съответно е принуден да не може да изпълни специфичните изисквания на Пътуващия, които са приети от Туроператора, или предложи увеличение на цената с повече от 8 на сто, ПЪТУВАЩИЯТ има право в посочения от Туроператора разумен срок, да приеме предложената промяна или да прекрати договора без да заплаща такса за прекратяване на същия. В хипотезата на прекратяване Пътуващият може да приеме туристически пакет – заместител със същото или с по-високо качество, ако Туроператорът предлага такъв. За избягване на всякакво съмнение, в случай, че Потребителят е получил надлежно уведомлението за промените по смисъла на тази алинея, включително и на посочения от него електронен адрес за кореспонденция, но не е възразил в указания разумен срок, съответно не е уведомил Туроператора кое от посочените свои права ползва, страните приемат, че същият е съгласен с извършената промяна.

Чл.11. Потребителят се задължава:

 1. При пътуванията извън България да осигури необходимите лични документи /валиден задграничен паспорт, валидна лична карта/, оформени в съответствие със законите на посещаваната страна и на Р България.
 1. Ако Потребителят е лице, което няма навършени 18 години и което ще пътува в чужбина със собствен задграничен паспорт, то трябва да представи нотариално заверена декларация от двамата родители, че са съгласни със заминаването му в посочената страна на посочената дата (ако непълнолетният пътува заедно с един от родителите си, необходимо е той да притежава нотариално заверено съгласие от другия родител).
 1. Да заплати в пълен обем и в установените в настоящия Договор срокове стойността на туристическите услуги.
 1. Да спазва законите на страната, за която пътува.
 1. Потребителят, който възнамерява да извърши пътуване и престой в страни с повишен риск от инфекциозни заболявания, е длъжен да премине съответна профилактика съгласно международните медицински изисквания.
 1. НАСТАНЯВАНЕ

Чл. 12. (1) Настаняването в хотелите при пристигане се извършва след 14.00 часа, а освобождаването на стаите до 11.00 или 12.00 часа и е в зависимост от условията на всеки хотел. Преди настаняване или след напускане съобразно обявените часове и съгласно правилата на всеки хотел не се ползват никакви услуги в хотелите или същите се ползват срещу допълнително заплащане.

(2)   Броят на храненията се определя в зависимост от броя на резервираните и заплатени нощувки при съответния режим: само закуска, закуска и вечеря или всичко включено.

(3)   Неизпълнението или злоупотребата с режима на хранене се санкционират от управата на хотела.

(4)   При настаняване на трима души в стая с три легла не се гарантира наличието на стандартни три легла. Трети възрастен или деца се настаняват в стандартно легло, само ако се заплати фамилна стая или апартамент.

(5)   Настаняването в стаи с изглед към морето или стаи в основната част на хотела се извършва само в случаите, когато е обявено доплащане за това и е заплатено предварително в офисите или представителствата на Туроператора.

VІ. ОТГОВОРНОСТ

Чл. 13. Когато отговорността на контрагентите на Туроператора за вреди, причинени от неизпълнението на услугите, е ограничена от международни договори, ратифицирани, обнародвани в „Държавен вестник” и влезли в сила за Република България, отговорността на ТУРОПЕРАТОРА е в рамките на тези ограничения.

Чл.14. Туроператорът може да отмени пътуването, ако не е набран необходимия минимален брой участници или ако отмяната се дължи на непреодолима сила в сроковете и по начина, изрично указан в Договора за туристически пакет. В тези случаи Туроператорът не носи отговорност за неизпълнението на Договора като връща на Потребителя всички платени суми, без тази част от тях за извършените фактически разходи /платени застраховки, глоба за върнати билети, визови такси и други/. Извършените фактически разходи се удостоверяват с надлежно оформени документи.

Чл.15. (1) Туроператорът не носи отговорност за вреди, причинени от неизпълнение или неточно изпълнение на настоящия Договор, ако причините за това се дължат на:

Потребителя:

Действия на трето лице, несвързано с изпълнението на Договора, които не могат да се предвидят или избегнат;

Непреодолима сила или събитие, което не може да бъде предвидено или избегнато от страна на Туроператора и неговите контрагенти при добросъвестно изпълнение на задълженията им. По време на пътуването като такива се считат влошени метеорологични условия, усложнена обстановка по пътищата, забавяне на граничните пунктове, оказване на помощ на турист, национални и религиозни празници, масови обществени мероприятия, стачки, военни конфликти, и ограничения, природни бедствия, промяна на работно време на музеи и обекти, техническа авария или проблем с превозното средство по време на път и други изключителни обстоятелства. Като непреодолима сила или събитие по време на пътуването или непосредствено преди него, се счита явление, което не може да се предвиди или избегне, от страна на туроператора или неговите контрагенти при добросъвестно изпълнение на техните задължения. В тези случаи Туроператорът си запазва правото на разместване на елементи и промени в програмата и на действия според конкретно възникналата ситуация, без да носи отговорност и да дължи неустойка за това. В хипотезата на случайно събитие или непреодолима сила страната, която се позовава на същите следва да представи надлежен документ/сертификат и др./, който удостоверява форсмажор, издаден от органа по правилата на местната компетентност на държавата, за която е налице хипотеза на форсмажор. При спазване на тези правила и представяне на съответния документ, Туроператорът се задължава да изпрати на Потребителя сума, равностойна на възстановената от партниращия контрагент/туроператор, хотелиер и т.н/, в срок от 10 работни дни, считано от датата на получаването ѝ.

(2)   Туроператорът не носи отговорност пред туристите за съхранение на личния багаж, пари, ценности, документи и други, включително оставени в стая на хотел или студио. В подобни случаи туроператора лично или чрез негови контрагенти съдейства на потърпевшия до степен, при която не се нарушава туристическата програма на цялата група. Търсене на забравени вещи се извършва от Потребителя за негова сметка.

(3)   Туроператорът не носи отговорност, не възмездява и не компенсира туристи, които са се отказали от консумация на отделни услуги ли по свое желание са се отклонили от програмата и по тази причина са пропуснали едни или други услуги. Туроператорът не възмездява и не компенсира туристи за разходи извън туристическия пакет. Туроператорът не поема разходи, свързани с консумацията на храни и напитки извън стандартния пансионат, договорен в туристическия пакет.

Чл. 16. При отказ на граничните служби да допуснат влизане на Потребителя на територията на съответната държава, Туроператорът не носи отговорност и не дължи връщане на заплатената за туристическото пътуване цена.

Чл. 17. (1) Потребителят има право да прекрати договора за туристически пакет по всяко време преди започването изпълнението на туристическия пакет.

(2)   Когато потребителят се откаже от пътуването и прекрати договора съгласно ал.1 в срок до три работни дни от записването и внасянето на депозит, той реализира това право без санкция за него.

(3)   В случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора по ал.1, от страна на Потребителя, след изтичане на срока по ал.2, Потребителят се задължава да заплати на Туроператора следните такси, които страните уговарят като размер на неустойка за прекратяване

При пътуване в чужбина:

а) след изтичане на срока по Чл. 17, ал.(2) и до 70 дни преди датата на пътуването – такса резервация – 40 лв. За всяка промяна относно резервация след първоначалното записване се удържа такса в размер на 30 лева.

б) от 69 до 40 дни преди датата на пътуването – в размер на депозита.

в) от 39 до 30 дни преди датата на пътуването – 80 % от общата стойност на пътуването.

г) по-малко от 29 дни преди датата на пътуването – 100 % от общата стойност на пътуването

За КРУИЗИ:

а) след изтичане на срока по Чл. 17, ал.(2) и до 121 дни преди датата на пътуването – такса резервация – 40 лв. За всяка промяна относно резервация след първоначалното записване се удържа такса в размер на 30 лева.

б) от 120 до 61 дни преди датата на пътуването – в размер на депозита.

в) от 60 до 31 дни преди датата на пътуването – 80 % от общата стойност на пътуването.

г) по-малко от 29 дни преди датата на пътуването – 100 % от общата стойност на пътуването

При пътуване в страната:

а) след изтичане на срока по Чл.17, ал.(2) и до 70 дни преди датата на пътуването такса резервация 30 лв.

б) от 69 до 40 дни преди датата на пътуването – в размер на депозита.

в) от 39 до 30 дни прели датата на пътуването – 80 % от общата стойност на пътуването. г)

г) по-малко от 29 дни преди датата на пътуването – 100 % от общата стойност на пътуването.

При пътуване в страната или чужбина при направена резервация с включени отстъпки за ранно записване и отказ на потребителя след изтичане на срока по Чл.17, ал.(2) същият дължи неустойка в размер на 100 % от цялата внесена сума и съгласно условията на конкретния хотел.

(4)   Потребителят има право да прекрати договора преди започване на изпълнението на туристическия пакет, без да заплаща никаква такса за прекратяване в случай на непреодолими и извънредни обстоятелства, настъпили или случващи се в мястото на дестинацията или в непосредствена близост до него, които засягат значително изпълнението за туристическия пакет, пътуващият има право на пълно възстановяване на всички направени плащания за туристическия пакет, но няма право на допълнително обезщетение. Това право Потребителят може да реализира, ако официалния удостоверителен орган на съответната държава декларира със съответния официален документ наличието на непреодолимите и извънредни обстоятелства.

(5)   В случай, че Потребителят прекрати своята почивка/екскурзия/ през времетраенето ѝ по свое желание, в резултат на свои лични причини и собствено решение , всички допълнителни разходи, включително и транспортните са за негова сметка. В този случай не може да има претенции за връщане на част от стойността на заявените услуги.

(6)   При установяване на подаване на документи с неверни данни и неспазване на сроковете от страна на Потребителя, Туроператорът има право да анулира пътуването, удържайки като неустойка 100 % от платените суми по договора.

VІІ. СПОРОВЕ И РЕКЛАМАЦИИ

Чл.18 (1) Всички спорове, касаещи изпълнение на настоящия договор, се решават по взаимно съгласие на страните. В случай, че съгласието не може да бъде постигнато, те ще се отнасят за разглеждане в компетентен български съд, алтернативно по правилата на чл.15 , ал.2 , т.1 и 2 от Договора за туристически пакет, относно информацията, предоставена от Туроператора на Потребителя за решаване на спорове извън съответния съд, в тава число и алтернативно решаване на спорове.

(2)   Всички оплаквания на туристите е желателно да бъдат предоставени незабавно на местния представител, както и на ръководството на хотела през времето на пребиваването им в хотела.

(3)   Потребителят има право да отправя съобщения, искания или жалби във връзка с изпълнението на туристическия пакет директно до Туроператора или до Туристическия агент, от когото е закупил туристическия пакет. За избягване на всякакво съмнение и с цел осигуряване своевременно разглеждане на съобщенията, исканията или жалбите, отправени чрез Турагента, както и за защита правата на Потребителя, в случай, на неоснователно неизпращане на същите от Агента до Туроператора, при липса на отговор в разумен срок, Потребителят изпраща жалбата си и до Туроператора.

(4)   Туроператорът може да откаже да намали цената за времето, през което е имало несъответствие на предоставените услуги с договора за туристическия пакет в хипотезата когато докаже, че това несъответствие се дължи на Потребителя.

(5)   Всякакви услуги извън пакетите, закупени от Туроператора и платени в Република България, които са закупени и платени на място от туристите следва да се предявяват към съответния туроператор или към търговеца. За такива услуги и за рекламации към такива услуги Туроператорът не носи отговорност. Отговорността на Туроператора се дефинира и свежда само до изпълнението на туристическите услуги, само които са включени в договора за туристическия пакет, като само в този случай няма значение дали тези услуги се изпълняват от него или от други доставчици на туристически услуги.

(6)   Туроператорът се задължава в срок от 30 дни след получаване на рекламацията да даде своето становище по нея на Потребителя.

РАЗДЕЛ VІІІ ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЛИЧНИ ДАННИ

Чл.19. (1) „Туроператорът обработва лични данни на Пътуващите/ Потребителите си, за да предоставя продуктите и услугите, които са заявили и които ползват, за да изпълнява договорните и преддоговорни задължения и да се ползва от правата и задълженията по договора, като например ЕГН, телефон, имена, данни от документ за самоличност, данни за контакт, включително и такива, които са публикувани на формата за контакт, поместена на уеб страницата на Туроператора, електронни адреси за кореспонденция. Обработката на личните данни са свързани само с упражняването на правата на страната, имаща качеството Пътуващ/ Потребител и лицата, от името на които се сключва договора за организирано пътуване, като Туроператорът при обработката на същите спазва изискванията на европейското и националното законодателство.

(2) Туроператорът не обработва лични специални категории данни, като генетични, биометрични и други чувствителни данни, с изключение на данни за здравословното състояние за целите на правоотношението, ако такива са необходими.

Чл.20. С приемането на настоящите Общи условия се счита, че Потребителят/ Пътуващият е запознат с утвърдената и актуална към датата на подписване на същите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ В „Еуфория Травел“ ЕООД,

която е публикувана на електронния сайт на дружеството.

Чл.21.За категориите данни, които „ Емералд Травел България“ ООД, обработва, предоставянето на личните данни на трети лица, права на Потребителя като субект на лични данни , Потребителят подписва и нарочна Декларация – съгласие за обработка на лични данни, неразделна част от подписания от него Договор и общите условия към него.

Раздел IХ. ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ

Чл.22. За всички неуредени в Договора и настоящите Общи условия към него въпроси се прилагат разпоредбите на действащото законодателство, като при противоречие предимство имат разпоредбите на Закона за туризма и подзаконовите нормативни актове.

Чл.23.В случай на установяване на пълна или частична недействителност на отделни клаузи от настоящите Общи условия, то това не се отнася до действителността на останалите клаузи, респ. на останалите части от тези клаузи. Страните следва да заместят недействителната клауза с такава, която в най-голяма степен се доближава до икономическата цел на недействителната клауза и е валидна.

Всички права запазени за „Еуфория Травел“ ЕООД. Тези общи условия или отделни части от тях не могат да бъдат копирани, публикувани, въвеждани в информационни системи без изрично писмено съгласие на „Еуфория Травел“ ЕООД.

Цени и дати на заминаване

Дати на заминаване Цена Свободни места
21.04.2024 - 28.04.2024 1,744 лв.
Stop Sale
28.04.2024 - 05.05.2024 1,920 лв.
Stop Sale
05.05.2024 - 12.05.2024 1,920 лв.
6 свободни
19.05.2024 - 26.05.2024 1,920 лв.
Stop Sale
23.06.2024 - 30.06.2024 1,920 лв.
Stop Sale
30.06.2024 - 07.07.2024 1,920 лв.
5 свободни
07.07.2024 - 14.07.2024 1,862 лв.
10 свободни
14.07.2024 - 21.07.2024 1,862 лв.
11 свободни
21.07.2024 - 28.07.2024 1,862 лв.
12 свободни
28.07.2024 - 04.08.2024 1,862 лв.
6 свободни
04.08.2024 - 11.08.2024 1,799 лв.
10 свободни
11.08.2024 - 18.08.2024 1,799 лв.
8 свободни
18.08.2024 - 25.08.2024 1,799 лв.
7 свободни
25.08.2024 - 01.09.2024 1,799 лв.
7 свободни
01.09.2024 - 08.09.2024 2,097 лв.
8 свободни
08.09.2024 - 15.09.2024 2,097 лв.
4 свободни
15.09.2024 - 22.09.2024 2,097 лв.
6 свободни
22.09.2024 - 29.09.2024 2,097 лв.
4 свободни
29.09.2024 - 06.10.2024 2,097 лв.
6 свободни

Напишете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Personal Information

Добавете снимка

Изпратете запитване чрез формата по-долу.

Круиз – Идилична Егея – Солун, Кушадасъ, Крит, Санторини, Миконос, Милос и Атина
От 1,744 лв.
/ Възрастен в двойна стая

До заминаване остават:

Days
Hours
Minutes
Seconds
Booking.com
wpChatIcon