fbpx

Дубай е най-големият град в ОАЕ, разположен на Персийския залив. Той поразява въображението от първите минути, когато сте в него – сякаш попадате във филм за високотехнологично бъдеще, където всичко е възможно. Тук те създават резервати и резервоари, полагат канали, издигат стъклени небостъргачи, изграждат търговски центрове с размерите на малки градове и дори имат свой собствен – Дубай Венеция. Богатството и луксът са начинът на живот в този най-голям търговски, финансов и туристически метрополис в целия Близък изток. Местните емири се стремят да покажат на целия свят красотата и величието на града, както и да създадат в него нови, невероятни и уникални сгради, които да привлекат още повече туристи.

Гастрономическото разнообразие в търговските центрове на Дубай и най-висок клас местни ресторанти, готови да ви предложат ястия от всяка кухня на света, ще изненадат дори тези, които изглежда са опитали всичко в живота си.

Обиколни екскурзии

Възможност да се запознаете с историята на страната, да посетите известни и неизвестни исторически и археологически паметници, да се потопите в атмосферата на отдавна отминали времена.

Дубай, ОАЕ

Искате да направите пътешествие във времето? Пътувайте до Дубай. Това, към което целия свят само се стреми, вече съществува тук....

wpChatIcon