fbpx

ОАЕ – Фантастични небостъргачи, увеселителни паркове и прекрасни плажове
Обединените арабски емирства са страна, която спокойно може да се нарече най-новото чудо на света. Това е център на богатство и лукс, зашеметяващи плажове и цъфтящи градини, джамии и дворци, стъклени небостъргачи и търговски центрове с размерите на малък град. Тук са създадени острови с причудлива форма, зелени паркове и дори ски курорт, работещ при 40-градусова жега. Трудно е да си представим, че преди около 50 години на мястото на съвременни космически сгради е имало пустиня.

Ако искате да правите разпознаваеми снимки на фона на луксозния хотел Burj Al Arab, да пазарувате в най-големия търговски център в света, да изживеете пълната гама от емоции на разходките във Ferrari World, отидете в ОАЕ.

Обиколни екскурзии

Възможност да се запознаете с историята на страната, да посетите известни и неизвестни исторически и археологически паметници, да се потопите в атмосферата на отдавна отминали времена.

Дубай, ОАЕ

Искате да направите пътешествие във времето? Пътувайте до Дубай. Това, към което целия свят само се стреми, вече съществува тук....

wpChatIcon