fbpx

Най-високите планини и най-дълбоките клисури, зашеметяващи пейзажи и невероятни хора. Всичко това е Непал, родното място на Буда, духовната столица на света, страната на хиляда храмове и манастири. Тук идват тези, които са уморени от суматохата и търсят смисъла на живота. Тези, които решават да предизвикат суровата реалност и да покорят един от най-високите върхове в света. Тези, които искат да се запознаят с една от древните култури на света, запазена и до днес в почти оригинален вид. Непал също е истински рай за екотуристите, които обичат да влязат в сърцето на дивата природа. Тази страна изглежда е скрита от любопитни очи зад високи планински вериги. Не всеки ще може да стигне до тук, а само тези, които ще знаят точно защо го привлича уединеният, донякъде все още средновековен Непал, живеещ според традициите си.

Обиколни екскурзии

Възможност да се запознаете с историята на страната, да посетите известни и неизвестни исторически и археологически паметници, да се потопите в атмосферата на отдавна отминали времена.

Екскурзии до Непал
, , 9 Дни - 7 Nights

Екскурзии до Непал Катманду е столицата на Непал и един от най-уникалните градове в света. Той е включен в списъка на...

wpChatIcon