fbpx

Малко хора сериозно обмислят да отидат на почивка в Малайзия. От всички страни от Югоизточна Азия туристите са по-склонни да изберат Тайланд, Индонезия, Сингапур или Виетнам.

Да се ​​каже, че това е несправедливо към Малайзия е подценяване. В крайна сметка тази страна е истински азиатски коктейл от индийска, китайска и малайска култури. Той изненадващо съчетава древни храмове и стъклени небостъргачи, високоскоростни космически монорелси и имения от колониалния период, високотехнологични компютърни фабрики и девствени джунгли, в които е погребана цялата страна.

Всяка година популярността на Малайзия като туристическа дестинация нараства, така че купете билет до Куала Лумпур възможно най-скоро.

Обиколни екскурзии

Възможност да се запознаете с историята на страната, да посетите известни и неизвестни исторически и археологически паметници, да се потопите в атмосферата на отдавна отминали времена.

Екскурзии до Малайзия

Екскурзии до Малайзия Куала Лумпур е столицата на Малайзия. В продължение на 140 години малайците успяха да превърнат село на мръсна...

wpChatIcon