fbpx

Камбоджа е държава с богата история и трудна съдба, преминала от древна цивилизация във френска колония и придобила независимост едва през 1953 г.
Но дори и днес тя е готова да изненада пътниците с азиатска смесица от оригинална култура, национална кухня и древни традиции. Въпреки факта, че първите селища на територията на съвременна Камбоджа датират от 2 век пр. н. е., страната започна наистина да се издига от коленете си и да се развива едва през последните няколко десетилетия.
Сега Камбоджа вече е трудно да се нарече “страна на един долар “. Благодарение на туризма икономиката тук се развива активно, архитектурните забележителности се възстановяват, а местните жители са сериозни в конкуренцията със съседен Тайланд за титлата на най-добрата курортна държава.

Обиколни екскурзии

Възможност да се запознаете с историята на страната, да посетите известни и неизвестни исторически и археологически паметници, да се потопите в атмосферата на отдавна отминали времена.

Екскурзии до Малайзия

Екскурзии до Малайзия Куала Лумпур е столицата на Малайзия. В продължение на 140 години малайците успяха да превърнат село на мръсна...

Камбоджа
, , 11 Дни - 8 Nights

Виетнам и Камбоджа Виетнам, като древен дракон, се простира до цялото източно крайбрежие на полуостров Индокитай. Тази многонационална държава заема водеща...

wpChatIcon