fbpx

Виетнам, като древен дракон, се простира по цялото източно крайбрежие на полуостров Индокитай. Тази многонационална държава заема водеща роля в икономиката на Югоизточна Азия, като е водещ световен износител на кафе на зърна, суров петрол, дрехи и ориз.

Но Виетнам се откроява не само на международната икономическа арена. Всяка година става все по-популярна туристическа дестинация. Няма какво да се учудвате – Виетнам е невероятно различен. Пейзажите на страната плавно се променят от високи махрови върхове до шикозно сатенено крайбрежие. Скутери и мотоциклетисти се движат в непрекъснат поток по широките алеи на мегаполисите. На север жените в традиционни облекла работят върху оризови плантации, а на юг всичко е в разгара си в триумфа на научната мисъл. Курортните градове танцуват през цялата нощ, а гъстите карстови планини в синия залив на Южнокитайско море остават безмълвни. Тази страна е в състояние да изненада, шокира и лесно да влюби в себе си всеки отегчен турист. Така че опаковайте джапанките си и опознайте Виетнам възможно най-скоро!

Обиколни екскурзии

Възможност да се запознаете с историята на страната, да посетите известни и неизвестни исторически и археологически паметници, да се потопите в атмосферата на отдавна отминали времена.

Камбоджа
, , 11 Дни - 8 Nights

Виетнам и Камбоджа Виетнам, като древен дракон, се простира до цялото източно крайбрежие на полуостров Индокитай. Тази многонационална държава заема водеща...

wpChatIcon