fbpx

Тунис – белоснежни плажове и таласотерапия
Море със сапфирен цвят, кадифени пясъчни плажове, вкусни фурми, бодлива круша, очарователни френски булеварди, военни крепости, древни медини – Тунис е богат на всичко това. Красива, гостоприемна страна с дълга брегова линия, отлични модерни хотели и качествено обслужване. Тук можете да посетите пустинята Сахара и мястото за поклонение на туристите – село Матмата. Неговите обитатели са берберски троглодити, които живеят в пещери. А стана широко известно благодарение на “Междузвездни войни” на Джордж Лукас, сцените за които са заснети тук. Сега, на снимачната площадка в дома на Люк Скайуокър, в подземния хотел Sidi Driss, можете да останете за една нощ и да се почувствате като герой от популярната сага. Тунис е известен и с известните руини на древен Картаген и уникалните мозайки от древни времена. Перлата на релакса в тази страна е таласотерапията. Пътуването до Тунис ще ви даде не само най-положителните емоции, но и красив тен.

Обиколни екскурзии

Възможност да се запознаете с историята на страната, да посетите известни и неизвестни исторически и археологически паметници, да се потопите в атмосферата на отдавна отминали времена.

Екскурзия до остров Джерба

Почивки и екскурзии до остров Джерба, Тунис с полет от София и Пловдив Джерба ​​е бижуто на Южен Тунис и...

Плаж и море

Тунис
, 8 Дни - 7 Nights

Почивка в Тунис Хамамет На час път с кола от столицата е възхитителен курортен град – Хамамет. Известните бели пясъчни плажове,...

wpChatIcon